Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Velkommen

Hypnose og hypnoterapi er et godt valg, når du ønsker forandring. Hypnose og hypnoterapi er nænsomt og hurtigt, – derfor kaldes det også korttidsterapi. En behandling varer ca. 1½ time og efter 2 – 3 behandlinger vil du opleve et mærkbart resultat. Nogle mærker endda en stor forskel efter én behandling.

Behandlingsformen kan også bruges i situationer, hvor du behøver mere dybtgående og resultatorienterede løsninger, når det er en adfærdsændring hos dig selv, der er behov for. 

Efter en grundig samtale og vi er blevet enige om målet, bruger jeg ofte hypnose og hypnoterapi som værktøj – det er hurtigt og effektivt.

Ændringerne er varige og påvirker dit liv positivt – ofte også på andre områder end forventet.

Hypnose er en behandlingsform, som kan være med til at løsne op for et problem, der påvirker dine tanker eller handlingsmønstre i en sådan grad, at det hæmmer din dagligdag.

Hypnoterapi er terapi under hypnose og et eksempel på et behandlingsområde, er inden for vaner og fobier.

En forbi er en kraftig form for indlæring, der sikrer en person mod en bestemt oplevelse, men hvor det virker modsat og dermed begrænser personens liv. Desværre er det oftest sådan, at vi ikke rationelt kan sige til os selv, at vi ikke længere ønsker det som vi har lært, da reaktionen er indlært ubevidst. Via hypnoterapi ændres den tidligere indlæring – sikkerhedssystemet fjernes og du vil ikke længere være begrænset i tanker og handlinger.

Læs også Anbefalingerne – udtalelser fra klienter, – måske giver det dig tryghed og måske får du svar på nogle af dine spørgsmål.

Hvis du vil vide mere eller føle dig tryg ved at tale med mig inden vi mødes, så send mig en mail eller ring. Hvis jeg optaget, så læg dit navn og tlf.nr. så kontakter jeg dig hurtigt.

Akuttid  – Hvis du har brug hjælp her og nu, så har jeg lagt ”huller” i kalenderen, så du kan komme hurtigt til.

Personlig rådgivning  – Hvis du har brug for at drøfte et problem med en uvildig person.

Her nogle eksempler: Hvis du vi holde op med at ryge – rygestop –  eller bide negle og hvis du gerne vil tabe dig – vægttab – og har prøvet alt, ønsker at have mere selvtillid og selvværd. Hvis du har en depression, en sorg, er i krise, er angst, mangler livslyst og livsglæde, er desperat jaloux, tilstande og følelser som hindrer dig i at leve det liv du ønsker. Hvis du har svært ved at sove – søvnbesvær, ligger ofte søvnløs med tankemylder, hvor mange bekymringer og tanker kører rundt i dit hoved. Du har en indre tristhed og ”ked af det hed” efter et dødsfald eller skilsmisse eller måske ved du ikke rigtig hvor det kommer fra og hvorfor? Du lider af spiseforstyrrelser, hvad enten det er anorexsi eller bulimi, som er ødelæggende for dit liv. Ligeledes i tilfælde af stress og eksamensangst eller det at skulle præstere noget eller præsentere noget i større forsamlinger er hypnose og hypnoterapi suverænt. 

Forskellige fobier: Såsom flyskræk, højdeskræk, tandlægeskræk, nåleskræk, motorvejs- og broskræk og angst for edderkopper, fugle, høns, katte, hunde og frøer, eller ”bare” er så bange, at du undgår naturen, så kan det også ganske hurtigt fjernes og der skal som oftest kun en enkelt behandling til.

Læs mere: Hvad kan behandles?  og Hvordan foregår det?