Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Angst + flyskræk

Her har jeg samlet nogle tilbagemeldinger fra mennesker jeg har hjulpet. Disse anbefalinger er blot til inspiration.

Har du lyst til at skrive om din oplevelse efter din behandling, selvfølgelig anonymiseret, vil det være rart!

Gennem længere tid havde jeg haft det rigtig skidt, og mine angstanfald fra mine yngre dage var begyndt at dukke op igen. Jeg besøgte i første omgang en psykoterapeut og senere en psykolog, men intet af det hjalp.

Så søgte jeg på nettet og fandt ret hurtigt frem til Helle Fæster. Efter at have læst alle læserbrevene på Helle’s hjemmeside var jeg ikke i tvivl, for flere havde samme problem som jeg, og var blevet hjulpet.

Jeg ringede til Helle og fik ret hurtig en tid. Jeg var noget skeptisk men jeg kunne mærke, at Helle havde evnen til at åbne op, og vi snakkede om rigtig mange ting.

Jeg var noget ”rundtosset” efter min første behandling, men havde nu fået troen på, at jeg kunne hjælpes.

Det gik bedre og bedre for hver gang.

Men 4 gang jeg fik behandling, skete der noget mærkeligt. Jeg begyndte at græde, og angstanfaldene, der faktisk næsten var forsvundet, kom pludselig igen – og denne gang så at sige hver dag.

I stedet for at ringe til Helle – hvilket jeg senere naturligvis har fortrudt – forsøgte jeg selv, at takle det.

Jeg fandt ud af, at grunden til denne reaktion måtte være, at vi var gået rigtig langt tilbage i tiden, og havde ramt lige netop der, hvor alle problemerne var startet.

Tiden inden jeg skulle til Helle igen var rædsom, men jeg forsøgte at bearbejde, hvad der var sket – og hvorfor.

Resultatet havde jeg, den dag jeg mødte Helle igen.

Jeg måtte afskrive fortiden og begynde at beskæftige mig med nutiden. Helle og jeg fik en god snak og talte også samtidig om min fly skræk, hvilket egentlig var det, jeg denne gang var kommet for at blive behandles for.

Helle klarede det hele på én gang.

Kort tid derefter skulle jeg ud på en meget meget lang rejse, og her kunne jeg bare til min glæde konstatere, at jeg hverken mødte min gamle angst – eller havde symptomer på fly skræk. Det sidste selvom vi fløj mere end 16 timer og på én af flyvningerne havde problemer med landingshjulene.

Og jeg mærker stadig intet til angsten.

Jeg er Helle dybt taknemmelig for, hvad hun har gjort for mig, og jeg vil aldrig tøve med at kontakte hende, hvis jeg skulle få brug for lidt hjælp eller et godt råd i fremtiden.

TAK  Helle.*

 * Resultatet kan variere fra person til person og er individuelt.