Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Angst + incest

Her har jeg samlet nogle tilbagemeldinger fra mennesker jeg har hjulpet. Disse anbefalinger er blot til inspiration.

Har du lyst til at skrive om din oplevelse efter din behandling, selvfølgelig anonymiseret, vil det være rart!

Når jeg ser tilbage på mit liv, så har det vel ikke været mere præget af modgang – end de fleste andres liv. I alle tilfælde set fra andres synspunkt.

Der har været rutscheture – både følelsesmæssige  og materialistiske – nøjagtig som alle andre.

Alligevel oplevede jeg, at jeg gang på gang ønskede, at jeg havde fået mere ud af livet. Næsten pensionist – og med en følelse af, at jeg havde en masse ting til gode. Tænk, hvis jeg kunne opleve at gøre dét eller dét??

Sagde til mig selv, at tidligere havde det oftest været økonomien, der havde sat grænserne (troede jeg) – men nu var der jo vanvittig mange ting, jeg havde lyst til, og som jeg stadig ikke gjorde. Vi er bestemt ikke velhavende, men det har dog givet luft, at ungerne er flyttet fra reden.

Vidste inderst inde godt, hvad der (blandt andet) bremsede mig, men jeg kunne ikke ændre det.

Jeg havde flere gange set en lille annonce i vores lokale avis, noget med hjælp til fobier, angst, selvværd etc. – men havde kun registreret det – og læst videre. Men en dag så jeg de sidste 5-10 minutter af en tv udsendelse, en ung pige blev kureret for flyskræk – og dét satte nogle tanker i gang hos mig.

Hvad kostede det, hvad var det egentlig og kunne jeg bruge det?

Heldigvis kunne jeg huske behandlerens navn på tv og det slog jeg op på internettet – og med eet åbnede en ny verden sig for mig. Der var MASSER af behandlere, det var øjensynligt ”meget almindeligt” at benytte sig af hypno-terapi!

Jeg nævnte for min mand, at jeg ville tage kontakt til ”en dame-hypno-terapeut i Farum”. Væsentligt for mig, at det var en kvinde, blufærdig omkring mine gamle incestoplevelser bl.a.

Min mand syntes bestemt, at det var et forsøg værd: ”Nåja, du kan da tage 1 behandling, og så se….”

Få dage efter havde jeg en rigtig øv-dag, ondt af mig selv, mere end deprimeret – ja rigtig ked af det. SÅ greb jeg telefonen, der var et afbud, jeg kunne komme samme dag.

 
Jeg skal sent glemme mit første besøg hos Helle. Alene dén måde jeg blev modtaget i døren og budt ”velkommen”!! Hvor ofte oplever man dét?

Indrømmet – jeg VAR meget skeptisk – hvad skulle der ske – jeg var da i alle tilfælde ikke én, man kunne HYPNOTISERE. Men Helle var et meget imødekommende menneske, og jeg fik fortalt en del om mig selv, selv de svære ting fik vi taget hul på.

 Jeg prøvede også at blive ”hypnotiseret”, en lidt mærkelig følelse af, at ”hold op, hvor er det her dog fup, jeg kan jo høre alt hvad hun siger”, men alligevel oplevede jeg,  at der var noget udefinerbart, vi talte sammen, jeg kom i tanker om ting, jeg kendte – men ikke havde husket i lang tid!

Da jeg ”vågnede” (for jeg havde jo ikke sovet), var jeg chokeret over at opdage, hvor lang tid, der var gået. Det var åbenbart ikke nyt for Helle, men vi fik rundet ”seancen” af – og fik aftalt en ny tid. Jeg græd hele vejen hjem i bilen, der var talt om nogle ting og  jeg havde fået et andet menneskes ord for, at jeg ikke var ”skør”, men havde en god grund til at være ked af det engang imellem. Det lettede!

5 gange var jeg hos Helle, og jeg kan kun sige, at de 5 gange ændrede mit liv totalt. Jeg har fået et nyt liv.

Angsten i mit liv væk – og kun de, som har oplevet ANGSTEN, ved – hvad jeg taler om.

En kæmpebyrde et fjernet fra mine skuldre. Tidligere gjorde jeg intet, som ikke var planlagt på forhånd, alt skulle være forberedt. Og følte jeg ikke, at det var godt nok forberedt – så kom angsten (hvad den gjorde alligevel). Kort sagt, mit liv var et helvede, og jeg brugte mange kræfter på at skjule det for omverdenen.

Nu har jeg fået nogle værktøjer, som jeg bruger flittigt, så jeg kan kun sige: