Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Baggrund og samarbejder

Helle Fæster, certificeret NGH og NLP

Jeg har i mange år arbejdet med personlig rådgivning, supervision, coaching og menneskers udvikling gennem samtale, terapi, hypnoterapi og vejledning, både i virksomheder og i offentligt- og privat regi…
Du kan bruge mig i de situationer, hvor du er på vej fra et sted i dit liv til et andet. Og det uanset, om du er blevet kastet ud i forandringer, eller du selv søger forandringen og bare ikke rigtig ved hvordan. Måske et nyt job, bolig, partner, kæreste, rejser eller ”bare” tanken/ønsket/drømmen om forandring eller noget mere udefinerbart.

Jeg startede min karriere på Arne Jacobsens tegnestue, som efter hans død, blev overtaget af arkitektfirmaet Dissing + Weitling. Der arbejdede jeg på projekter i ind- og udland i 20 år.
Samtidig og senere tog jeg uddannelser indenfor menneskelige sammenhæng for bedre at kunne forstå menneskers behov og ønsker, udfærdige en handlingsplan og hjælpe/støtte med at realisere den  – gøre drøm til virkelighed.
Det har jeg fortsat i min egen virksomhed, som jeg grundlagde i 2004.

Min faglige og uddannelsesmæssige baggrund (relevante uddrag):Partner i Center for Concept og Communication
Souschef i SamKurser, kursus- og vejledningsvirksomhed
Vejlederuddannelsen, Frederiksborg amt.
Kommunikation i vejledningen, Psykoterapeutisk Institut,
Voksenunderviser, Danmarks Pædagogiske Universitet
NLP lederuddannelse, Makani & NLP Huset i Valby
Hypnoterapeut NGH, Dansk Center for hypnose og hypnoterapi
Klinisk hypnoterapeut, Hjerte-Centret i København
Metakognitiv terapi, Neokognitiv institut 
– for at holde mig a´jour, følger jeg jævnligt forelæsninger på universitetet.


Hvordan: Når man er blevet så gammel som jeg og som hele livet igennem har været nysgerrig og opsøgende, både gennem forskellige uddannelser, mange kurser og netværk, er det svært at vide hvilke værktøjer fra sin værktøjskasse, der er de rigtige, at anvende før jeg møder mennesket og problemet. Som regel bliver det en sammenblanding af alt det jeg har lært og erfaret, sammenholdt med det menneske der sidder foran mig, som selv har en utrolig viden. Så tilsammen kan vi løse en masse. Det er virkeligt et samarbejde.

Men i alle situationer og i alle tilfælde tager vi fat om problemerne nænsomt og med fokus på forandring og individuel udvikling, således at du kan nå dit mål!

SAMARBEJDE
Jeg samarbejder med mange forskellige brancher indenfor menneskelig udvikling, kommuner, læger, tandlæger, terapeuter, psykologer o.lign.
Har haft klinikfællesskab med Inge Plank fra 2004 – 2015, som jeg fortsat er i tæt samarbejde med, både omkring klienter, sparring og supervision.

I forbindelse med flyskræk, samarbejder jeg med ProPiloterne, som står for alt det tekniske i og omkring en flyvemaskine. Idet ikke to mennesker er ens, vi er alle forskellige, også når det gælder flyskræk, så vi reagerer forskelligt og skal derfor hjælpes på forskellige måder, – så alt det tekniske tager de sig af.