Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Bange for at køre bil

Her har jeg samlet nogle tilbagemeldinger fra mennesker jeg har hjulpet. Disse anbefalinger er blot til inspiration.

Har du lyst til at skrive om din oplevelse efter din behandling, selvfølgelig anonymiseret, vil det være rart!

Efter mit besøg hos dig i onsdags gik jeg sporenstrengs hjem og ringede til kørelæreren. Nu er jeg lige kommet hjem efter min første time – og det gik bare så godt! Jeg var koncentreret, glemte helt at trække vejret til tider, men der var ikke nogen panikangst, og (næsten) ingen hjertebanken.

Han sagde, at jeg kørte godt (alt taget i betragtning), at jeg havde lært det hele, jeg skulle bare finde det frem igen og blive glad for det. Det var en fantastisk følelse ikke at være bange.
 
Jeg er sikker på, at mine timer hos dig har gjort en kæmpe forskel. Jeg ved godt, at det er hos mig, at arbejdet nu ligger, men du har hjulpet mig til at tage angsten ud i strakt arm og have styrken til at lægge den væk. Tak! :-).*

* Resultatet kan variere fra person til person og er individuelt.