Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Flyskræk

Her har jeg samlet nogle tilbagemeldinger fra mennesker jeg har hjulpet. Disse anbefalinger er blot til inspiration.

Har du lyst til at skrive om din oplevelse efter din behandling, selvfølgelig anonymiseret, vil det være rart!

Hej Helle

Jeg fik vist aldrig givet respons på hvordan det så gik med min flyvetur til Sydafrika efter min hypnose hos dig!

Den første tur var bestemt ikke sjov og jeg var enormt følelsesladet, hvilket helt sikkert også skyldtes at jeg rejste med en masse fremmede mennesker. Men mit mantra jeg fik ved hjælp af dig, og en rolig vejrtrækningsteknik gjorde at jeg faktisk var helt rolig da vi skulle lande i København igen, jeg havde endda overskud til at kigge ud og nyde udsigten.

Nu har jeg så lige været en tur i Berlin med min praktikskole, hvor jeg som lærer var nødt til at være fattet og fyldt med overskud så de elever der aldrig havde fløjet før eller som døjede med nogen form for angst ikke blevet mærket af det. Og det gik bare så fint, jeg var helt rolig og afslappede og behøvede næsten ikke engang at køre øvelserne. Jeg er rigtig stolt af mig selv og super taknemmelig for din hjælp, det har været stort og nyttigt i mange situationer!

De bedste hilsner Malene*

En anden udtalelse om flyskræk:

“Før jeg mødte Helle, havde jeg i mit 26-årige liv ikke siddet i et fly i over 18 år, fordi jeg som barn blev ramt af en altoverskyggende, men ubegrundet frygt.

Igennem min opvækst var jeg overbevidst om, at flyrejser ikke skulle være en del af mit liv og ALT i min tilværelse blev indrettet efter det. Endda med længere ophold i udlandet. I min verden var der ikke nogen der led mere af flyskræk end mig, og derfor er det fantastisk at jeg efter et besøg hos Helle kunne sætte mig ind i et fly med få simple redskaber og en tro og ro, jeg ikke vidste fandtes.
Nu flyver jeg 15-20 gange om året og har ikke set mig tilbage siden da.”
Hilsen Kim*
* Resultatet kan variere fra person til person og er individuelt.