Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Hjælp til selvhjælp

Her har jeg samlet nogle tilbagemeldinger fra mennesker jeg har hjulpet. Disse anbefalinger er blot til inspiration.

Har du lyst til at skrive om din oplevelse efter din behandling, selvfølgelig anonymiseret, vil det være rart!

Det kan lade sig gøre…….

Det er rart, når man skal ud af negative og begrænsende mønstre og tanker, at man ikke bare står helt alene med en positiv bog! At man også kan referere til og føle hjælp fra en virkelig relation. Det gav mig et ´start-kick´ så jeg bedre kunne fortsætte selv bagefter. Hjælp til selvhjælp. Og det er helt sikkert, at jeg ikke ville have været dér, hvor jeg er nu og sammen med min søde og lækre kæreste, hvis ikke jeg havde ændret min tanker om mig selv og mine muligheder.

Og her hjalp både hypnose og samtale med at give nogle positive input til både min bevidsthed og underbevidsthed. Jeg ´smagte´ på de drømme jeg havde, og det føltes selvfølgelig rigtig dejligt at give mig selv lov til at ´mærke´ dem under hypnosen og føle at de var opnåelige….jeg mærkede dem jo allerede…. Og også gennem vore samtaler følte jeg mig støttet i at opnå det jeg dybest set drømte om at opnå, og det hele bevirkede at tingene ligesom lettere kunne ske i ´det virkelige liv……Drømmene begyndte at tage form….

Jeg turde kaste mig ud i tingene; oprette en profil på dating, og begynde at køre i tog igen. Noget jeg i årevis ikke havde fundet overskud til….

Og jeg følte mig tryg i hele forløbet. Følte ikke på nogen måde at jeg blev presset til noget jeg ikke selv ville, eller i et hurtigere tempo end jeg magtede. Jeg var selv med hele vejen og fik ligesom bare mere ´medvind´ i sejlene…..
Jeg vil også lige fortælle dig, at nu har jeg mødt min ´prins´ på dating. Så det var godt du sagde at jeg måtte købe mig en computer og få netforbindelse! Det er vi meget taknemmelig for 🙂 Det hele er gået lidt stærkt, så min kæreste og jeg er allerede flyttet sammen 🙂

Og ja, han kan lide hunde, han har faktisk haft én for nogle år siden, og vil gerne have én igen, når vi en dag flytter i hus…..:-) Han flyttede ind til mig i slutningen af oktober. For selvom hans lejlighed havde et værelse mere end min og lå udemærket, så var jeg ikke klar til at opgive min lejlighed så hurtigt efter jeg var flyttet ind i den. Men han var heldigvis klar til at tage springet her til min lejlighed.

Og ja, han kan danse. Han er rigtig god til salsa og kan også tilstrækkelig tango og jitterbug til, at han kan lære mig at danse dem. Vi nyder ofte at danse hjemme i stuen. 🙂

Og det var sjovt, for da vi havde en hypnosesession, så jeg mig selv i en båd, som min fremtidsmand roede. Og selvom Tom, som han hedder (iøvrigt mit yndlings drengenavn) endnu ikke har taget mig ud i en robåd (vi mødtes også først i september 😉 Så er der en pæn chance for at vi en dag kommer ud og ro sammen. Han er nemlig tidligere danmarksmester i roning!

Nu arbejder han som skolelærer på en skole som jeg jo er blevet student fra og havde nogle dejlige år dér.
Og så er han den flotteste (og højeste) kæreste jeg nogensinde har haft! 🙂

Jeg træner stadig tog og det går gradvist bedre. Jeg nåede til Bagsværd i sensommeren på egen hånd og fik flere ansigtsbehandlinger dér, så togturen blev holdt ved lige også i den forbindelse. Men jeg har da også været på andre toglinjer og kom fx også til Ikea i Gentofte med tog og bus. Dejligt.

Nu er det så Herlev tur/retur jeg træner og det går også godt. Jeg er nået frem og er nu ved at gøre turen mere ´familiær´. Jeg har netop tilmeldt mig en alternativ uddannelse i Herlev. Det er et stort spring for mig, for jeg har ikke været under uddannelse eller i arbejde i 17 år. Men nu har jeg så endelig fået modet, overskuddet og ikke mindst lysten til at kaste mig ud i det. Det bliver spændende…:-)

Okay Helle, jeg ville bare dele med dig, hvad der siden vi sidst sås er sket i mit liv.
Tak for din hjælp i år.*

* Resultatet kan variere fra person til person og er individuelt.