Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Hypnoterapi

Hypnoterapi er terapi, der foregår i en afslappet tilstand kaldet hypnose.
På et eller andet tidspunkt ønsker de fleste af os at skabe forandringer i vores liv. Det er i det ubevidste, at forandringer skal finde sted, hvis de skal være effektive og vedvarende. 

Det er dit ubevidste sind, der styrer dine følelser og handlinger. Dit ubevidste gør det, du har lært og erfaret i dit hidtidige liv. Hvis du kunne styre dit ubevidste, ville forandringer være meget lettere.

Hypnoterapi hjælper dig til at ændre din adfærd og ændre din måde at tænke og føle på. 
Hypnoterapi giver hurtigt resultater, fordi den giver dig direkte adgang til at lave forandringer i dit ubevidste sind, nænsomt og effektivt, –  derfor kaldes det også korttidsterapi. 

Hvordan foregår det?

En behandling med hypnoterapi varer typisk 1 1/2 time.
Mange problemer kan klares med en, to eller tre behandlinger. Andre tungere psykologiske problemstillinger varer længere.
Behandlingen med hypnoterapi tager udgangspunkt i dig – i dine tanker og dine følelser og med fokus på dine ønsker og dine behov. 

Hypnoterapi er tit det bedste valg til behandling af en række helbreds- og følelsesmæssige problemer, fordi der ikke er nogen bivirkninger. 

Hvem ønsker en hypnoterapeut?
Alle der har behov for at få løst et problem der påvirker ens tanke eller handlemønster i en sådan grad at det hæmmer dagligdagen eller bestemte situationer.

Alle der har et ønske om at forbedre eller udvikle egen adfærd.

Hvad kan behandles? Læs mere…..

Læs endvidere mine artikler om angst, depression, flyskræk, rygestop og vægttab