Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Ked af det til en glad pige

Her har jeg samlet nogle tilbagemeldinger fra mennesker jeg har hjulpet. Disse anbefalinger er blot til inspiration.

Har du lyst til at skrive om din oplevelse efter din behandling, selvfølgelig anonymiseret, vil det være rart!

Året rinder ud – for en nu glad pige på 55 år.

Vi sidder nytårsaften over en god middag, taler om hvad der hver især var det bedste der var sket i det forgangne år.
Der var ingen tvivl hos mig jeg havde fået kontakt til Helle Ja – bare jeg havde gjort det noget før, men det kan jeg ikke bruge til noget nu.

Først i juli sidder jeg hjemme, har fridag, og bladre lidt planløst i diverse ugeaviser, er trist – glæder mig ikke engang til sommerferien. Det er ikke nogen ny situation sådan har det været i mange år. Rygsækken er fyldt op med ting fra barndommen, skolen, arbejde, manglende selvværd o.s.v.
– men dér i avisen springer en annonce mig lige i øjnene med et billede af en utrolig tillidsfuld person – ”Kæmper du med” stod der – ja alle de ting var nævnt som jeg kæmpede med Hypnoterapi hvad er det for noget – ind og se på hjemmesiden. Jeg læste grådigt breve fra andre klienter. Hun må også kunne hjælpe mig, skade kan det da ikke.

Et par dage efter (jeg skulle lige tage mig sammen) ringede jeg og fik en tid til dagen efter, dejlig hurtigt – så kunne jeg ikke nå at fortryde.

I døren bliver jeg mødt af en smilende kvinde på min egen alder. Nu kan det ikke gå helt galt – tænker jeg – hun må kunne forstå mig. Sætter mig tilrette i stolen – Helle ser på mig, og så bryder det bare løs – jeg græder og fortæller i 1 ½ time. Da jeg kører derfra er jeg træt men lettet.

Allerede efter første besøg kan jeg mærke en forandring, Gladere – mere positiv – knap så trist. Jeg har fået nogle redskaber med, som jeg arbejder videre med selv. Jeg besøger Helle igen i august – efter en sommerferie der blev ret god.

Hypnosen synes jeg er en dejligt afslutning på seancen, slapper af – en tilstand som lige inden man falder i søvn.
Der får vi ryddet alle ” dæmonerne” på flugt. Nu følte jeg mig rustet til at klare mig videre selv – troede jeg – da december nærmer sig – er der uro igen. Julen for mig er forbundet med for mange forventninger, skuffelser og minder. Turen går til Farum igen – og igen er der god hjælp at hente. Jeg har haft en god og afslappet jul – den bedste i mange mange år. Jeg kunne blive ved – men vil slutte med en stor tak til Helle Fæster*

* Resultatet kan variere fra person til person og er individuelt.