Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Rygestop

”Nu skal jeg også holde op med at ryge!” ”Jeg kan ikke tåle det!” ”jeg vil ikke stå udenfor og ryge”-  ”det lugter og det er dyrt” ” jeg vil ikke være afhængig, – det er nedværdigende” MEN det er så svært at stoppe!!

Hvilken ryger har ikke sagt det til sig selv mange gange og MÅSKE til andre….., men venter ofte ”til på mandag”
Vi ryger af mange forskellige årsager. Når der er følelser på spil eks. vrede, ”ked af det hed”, stress –  det dulmer og giver sådan en dejlig ro indeni – umiddelbart! 

Vi bruger det som belønning, til pauser, til at fejre, til at slappe af….

Eller også er det en vane: – hver gang du taler i telefon, kører bil, for bedre at kunne koncentrere dig, men i virkeligheden taber du koncentrationen når nikotinafhængigheden melder sig og  – du MÅ ryge………

Når du så virkelig ønsker at stoppe, kræver det et dybtfølt ønske af dig og dig alene. Det nytter ikke noget hvad andre siger, men det kan hjælpe, at tænke på, at ens ægtefælle, børn og børnebørn vil blive så glade!!

Du har fra den første cigaret, indirekte besluttet og fortalt din krop, at du vil ryge. Kroppen har faktisk aldrig ønsket det, men du har for hver cigaret bekræftet, at det er det du vil, – så den har accepteret. Og accepten har lejret sig i underbevidstheden, som styrer, hjælper og støtter dig i dine beslutninger og rygning blev en del af dit liv. Din beslutning. Du kan kalde det en programmering!!

Hvis du nu tager en ny beslutning om at være røgfri, skal du altså omprogrammere din underbevidsthed, så den igen kan hjælpe og støtte dig i at nå dit nye mål. Den skal fortælles, at du glemmer alt om rygning, at du har ingen lyst til at ryge, at du er røgfri og at dit liv skal leves uden rygning –  fordi du ER ingen ryger! Du skal, i en grad af koncentration, ændre den mentale forventning om at ryge, når noget bestemt sker. Og endelig skal du lave en beslutning om, at det er dejligt at være røgfri. 

Så din nye beslutning er virkelig så afgørende for at nå dit mål om at være røgfri:

Luk øjnene og forstil dig, hvad det vil give dig, i positive vendinger, at være røgfri, såsom at være fri og uafhængig, at have et sundt og godt helbred, at dufte dejligt, at kunne trække vejret let, at kunne løbe op ad trapperne, at lege ubesværet med børn/børnebørn, have en bedre økonomi etc.,

Ja, forstil dig, at være i mål: Røgfri, glad og stolt – og du kan næsten mærke succesen!.

Og stil så dig selv 2 spørgsmål:

  1.  I hvor høj grad ønsker jeg at stoppe?
  2.  I hvor høj grad tror jeg på at det lykkes for mig?

Svar med et tal på en skala fra 1 – 10

Hvis tallene ligger langt fra 10, er det måske ikke lige nu du skal tage din beslutning om at slippe tobakken.
Hvis tallene nærmer sig 10, har du måske brug for hjælp til omprogrammeringen.

Den mest effektive måde er at gå til en erfaren terapeut, der kan lægge dig i en let hypnose, som hjælper dig til at træffe din nye beslutning. Terapeuten hjælper dig med, at du får fat i din afhængighed og dårlig vane og i stedet erstatter den med en langt mere hensigtsmæssig forventning, der kunne hedde: “Det er dejligt at være røgfri, for det sikrer mig nogle oplevelser, som jeg ikke vil være foruden.”

BEHANDLINGEN

MÅLET: Vi indleder med at tale om din nuværende situation, hvordan den påvirker dig og måske begrænser dig. Vi finder sammen et mål for hvordan du gerne vil have det og for din måde at opleve og leve livet fremover, – så du VED når du er i mål!

HYPNOSE og HYPNOTERAPI: Jeg hjælper dig med at komme i en afslappet tilstand, så som at dagdrømme eller falde i staver, derefter guider jeg dig ind i dit ubevidste sind, hvor alt er lagret, registreret og programmeret lige fra du blev undfanget til i dag. Måske har du brug for en god gammeldags oprydning og/eller hvor du via følelsen finder årsagen til dine tankemønstre og afhængighed. Du får en indsigt i hvad der skete engang, så du NU er i stand til at ændre situationen/tankerne og foretage en omprogrammering i dit sind. Du hjælper dig selv og oplever at der ikke mere er grund til at ryge.

SELVHYPNOSE: Hver dag, arbejder du videre med dit mål via selvhypnose, som jeg instruerer dig i. Dette, for hele tiden, at forstærke dit mål i din underbevidsthed. Den vil hjælpe dig, helt ubevidst i positiv retning, så du beroliger dig selv, støtter og passer på dig selv, ser lyst på livet og føler dig stærk, fri og stolt!