Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Tandlægeskræk + tisseri

Her har jeg samlet nogle tilbagemeldinger fra mennesker jeg har hjulpet. Disse anbefalinger er blot til inspiration.

Har du lyst til at skrive om din oplevelse efter din behandling, selvfølgelig anonymiseret, vil det være rart!

Min datter Sarah på 13 år var til samtale hos dig i januar, da hun i flere år (4 år) har forsøgt at få taget tandaftryk til bøjle. I havde også en snak om at hun ufrivilligt tisser i bukserne om dagen.

Sarah forsøgte 1. gang at få taget tandaftryk, da hun var 9 år.  Der gik panik i Sarah, da hun fik aftryksformen ind i munden og ville ikke forsøge igen den dag. Siden har hun forsøgt 2-3 gange om året, men hver gang kan hun ikke overvinde sin skræk for at få aftryksformen ind i munden. Det samme gælder almindeligt tandeftersyn. Det lykkes som regel at få tjekket tænderne, men heller ikke mere.

Da Sarah rigtig gerne vil have rettet sine tænder og er ked af hun ikke kan overvinde sin skræk, kontaktede vi dig, Helle for hjælp og det er nu lykkes!!

Efter Sarah havde været hos dig, var hun ikke så interesseret i at prøve tandaftryk, men vi talte om det jævnligt og ca. 1 måned senere forsøgte jeg at få en tid hos tandlægen. Desværre gik der en måned mere før det lykkes at få en tid. Sidste tirsdag var Sarah indkaldt og der fik hun en snak med tandlægen og fik taget nogle fotos samt havde nogle forskellige større ting i munden og det gik rigtig godt. I går – 1 uge efter – fik Sarah taget tandaftryk og hun klarede det så flot og var så stolt over at det lykkes og at det faktisk ikke var så slemt som hun havde frygtet.

Med hensyn til at tisse i bukserne gik der en måneds tid uden uheld, men så havde hun 3 uheld i træk over 1 uge, men ikke siden. Så jeg håber for hende det er på retur. Men ellers kigger vi nok forbi dig igen en dag.
Ja, det ville være dejligt for Sarah at kunne blive konfirmeret med pænere tandsæt, men desværre tror jeg hun skal regne med at have fast bøjle på, så det bliver nok ikke som hun har håbet. Men bare at hun er kommet over dette vanskelige skridt er en dejlig begyndelse.

3 mdr. efter: Sarah har ikke haft uheld med tisseri siden sidste gang jeg fortalte dig om det, så forhåbentlig går det den rigtige vej – også på den front.

Mange tak for hjælpen!

En glad mor + datter*

* Resultatet kan variere fra person til person og er individuelt.