Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Utroskab og skilsmisse

Her har jeg samlet nogle tilbagemeldinger fra mennesker jeg har hjulpet. Disse anbefalinger er blot til inspiration.

Har du lyst til at skrive om din oplevelse efter din behandling, selvfølgelig anonymiseret, vil det være rart!

Kære Helle.

Som jeg også sagde til dig personligt, skal du have en stor og dybtfølt tak. Jeg er forbløffet og imponeret over både omfanget af effekten, men i særdeleshed også hvor hurtigt den mærkes.

Jeg kom som et menneske i dyb krise oven på en grim skilsmisse med utroskab og med store problemer med svigt og tillid, og allerede efter den første gang var der mærkbar bedring.

Således bemærkede mine kolleger faktisk allerede en forandring, da jeg kom tilbage til job lige efter den første session. Nu er jeg alene, men jeg er ikke ensom, jeg er med din hjælp kommet styrket i gennem mit livs værste krise, og bedst af alt så ved jeg, at der altid er mulighed for at få hjælp fremadrettet til småjusteringer. Tak!*

 * Resultatet kan variere fra person til person og er individuelt.