Hypnose og hypnoterapi hos Helle Fæster

Hvordan foregår det?

MÅLET:
Vi indleder med at tale om din nuværende situation, hvordan den påvirker dig og måske begrænser dig. Vi finder sammen et mål for, hvordan du gerne vil have det og for din måde at opleve og leve livet fremover, – så du VED, når du er i mål!

HYPNOSE og HYPNOTERAPI: 

En behandling med hypnoterapi varer typisk 1 1/2 time.
Mange problemer kan klares med en, to eller tre behandlinger. Andre tungere psykologiske problemstillinger varer længere.

Jeg hjælper dig med at komme i en afslappet tilstand, der svarer til at dagdrømme eller falde i staver, derefter guider jeg dig ind i dit ubevidste sind, hvor alt er lagret, registreret og programmeret, faktisk lige fra du blev undfanget til i dag. Måske har du brug for en god gammeldags oprydning og/eller du kan via følelsen finde årsagen til dine tankemønstre og din angst. Du får en indsigt i hvad der skete engang, så du NU er i stand til at ændre situationen/tankerne og foretage en slags omprogrammering i dit sind. Du hjælper dig selv og oplever, at der ikke mere er grund til at være bange. 

SELVHYPNOSE
Hver dag, arbejder du videre med dit mål via selvhypnose, som jeg instruerer dig i. Dette, for hele tiden, at forstærke dit mål i din underbevidsthed.  Selvhypnosen vil, helt ubevidst, hjælpe dig i positiv retning, så du beroliger dig selv, støtter og passer på dig selv, ser lyst på livet og føler dig stærk og fri !